Ανακάλυψε τα Healthy Gifts
Επιβραβεύουμε τις online αγορές σας αξίας άνω των 45€ με ένα ξεχωριστό δώρο της επιλογής σας!

Το καλάθι μου

ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλ. Παραγγελιών 210 7610722 Δευ. - Παρ. 09:00 - 17:00
Η ομάδα του healthyspot.gr είναι εδώ για εσάς.

Η ομάδα του healthyspot.gr είναι εδώ για εσάς.

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σε εποχές όπως αυτές, πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε "μαζί", αν και οι συνθήκες μας κρατούν μακριά τον ένα από τον άλλο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πρέπει να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον μέχρις ότου βρεθούμε υγιείς - και μαζί θα το καταφέρουμε.

Τα πάντα είναι πρωτόγνωρα, φαίνονται λίγο τρελά αυτή τη στιγμή, για όλους μας, όμως πρέπει να αποφύγουμε το χάος και να «μπούμε στην κανονικότητα» όσο το δυνατόν πιο πολύ. Εμείς στο HEALTHYSPOT.GR  συνεχίζουμε και καθημερινά προσαρμόζουμε τις προσφορές μας και τις τιμές μας ώστε να είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας, στις επόμενες μέρες και εβδομάδες και για όσο χρειαστεί, με γνώμονα όχι το κέρδος και τη δική μας αύξηση και ανάπτυξη, αλλά την κάλυψη αναγκών στο ελάχιστο δυνατό κόστος, που μας επιτρέπει η αγορά σήμερα. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας και ολόκληρη η ομάδα μας συνεχίζει να εργάζεται για την πραγματοποίηση αυτών των προσφορών για εσάς και θέλουμε να πιστεύουμε, ότι, κατά κάποιο τρόπο, δίνουμε κάποια πρόσθετη χαρά στην καθημερινότητά σας.

Φυσικά, η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών μας είναι το επίκεντρο κάθε απόφασης. Έχουμε ήδη λάβει όλα τα δυνατά μέτρα προφύλαξης. Οι συνάδελφοι των οποίων το έργο το επιτρέπει, εργάζονται ήδη από το σπίτι. Για όλους τους άλλους, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο συνεπές – σχολαστικό πλύσιμο και απολύμανση των χεριών. Επίσης, τηρούμε τους κανόνες του Τμήματος Υγείας όσον αφορά τη συσκευασία και την παράδοση, εξασφαλίζοντας έτσι την τήρηση όλων των κατάλληλων προτύπων υγιεινής ανά πάσα στιγμή σε ολα τα στάδια.

Είμαστε βέβαιοι ότι όσο περισσότερο θα συνυπάρξουμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα τηρήσουμε τις επίσημες συστάσεις, τόσο πιο γρήγορα θα ξεπεράσουμε τη κατάσταση που ζούμε  στο σύνολό της.

Φροντίστε ο ένας τον άλλον και φροντίστε τον εαυτό σας.

Gift yourself! Get Healthy!

Είμαστε ακόμα εδώ για σας,

Η ομάδα σας, η ομάδα του HEALTHYSPOT.GR